Armand Gosu Panoul de onoare

Armand Gosu – Un profesor de toata stima

armand-gosu

In FSP nu exista doar profesori rai sau rau intentionati cum este madam Camelia Voinea . La antipozi exista si profesori de care imi amintesc cu drag, asa cum este domnul Armand Gosu pentru care personal am toata stima. Acest profesor este mai degraba un exemplu de cum poate arata o facultate occidentala ca metoda de predare si interactiune intre dascal si studenti.

Da, e drept, nu te poti ridica la nivelul dansului nici dupa 3 ani de licenta si 2 de master, dar cel putin bagajul de cunostinte acumulate pe parcursul anilor de studiu este impresionant. Cursul este extrem de interactiv, practic nu prea simti bariera dintre profesor – student si inveti de placere sau de rusine, dar rezultatul este o acumulare de informatii rezultate din cercetarea facuta de acest DOMN, in adevaratul sens al cuvantului.

Domnul Profesor Gosu vorbeste fluent limba Rusa, fapt ce i-a permis in perioada in care a lucrat la BBC, sa studieze in amanunt arhivele din Moscova. La cursul dumnealui ajungi cu o parere despre Rusia si pleci cu alta, evident intemeiata si bazata pe lucruri concrete si scrieri istorice. Faptul ca iti indica ce anume sa citesti, unde sa gasesti informatia si cum sa te documentezi este un mare plus.

Daca regret ceva, este faptul ca nu exista mai multi profesori asemanatori dumnealui in facultate. Mai sunt si alte exemple pozitive pe care le voi mentiona in articolele urmatoare, dar din pacate exemplele profesorilor ce nu fac cinste catedrei si onorabilei meserii de dascal sunt destul de multe. Incorectitudinea si nepasarea conducerii fata de nedreptatile clare ca lumina zilei facute studentilor, ii transforma automat in partasi.

Felicitari stimate domn, a fost o reala placere sa va am drept profesor. Mult succes in tot ceea ce veti face de acum inainte.

Camelia Florela Voinea

Profesoara la FSP UB, in mare parte a timpului ma ocup sa vanez studenti care ajung la facultate. Nu sunt inteligenta, dar ma pot lauda cu o prostie mostenita si bine intretinuta. De asemenea nu suport studentii care-mi aduc exemple din cursuri de genul: Metode calitative in sociologia electorala.

Adauga ceva vorbe

Apasa aici pentru a lasa un comentariu