Caterina Preda Profesorii Nostri

Caterina Preda – Cand bipolaritatea intalneste frustrarile personale

Caterina-Preda-FSPUB

Nu este absolut deloc suspicios faptul ca Cati Preda a obtinut post didactic in perioada in care distinsul ei frate era decan.. la fel cum nu ar trebui sa ridice semne de intrebare faptul ca departamentul pentru studierea politicii Americii Latine a fost creat special pentru dansa.

Totusi artista Caterina Preda are o personalitate speciala. O enerveaza sunetele care ii perturba placerea de a se asculta cand vorbeste. Fie ca este vorba de tusit, stranutat sau deschidere a pixului sau stiloului, Caterina Preda isi va arata indignarea fata de obraznicia ta de a emite semnale sonore. Te-ai imbolnavit suficient de tare pentru a lipsi de la mai mult de 2 cursuri? Ai un loc de munca si programul te face sa intarzii la curs? Ghinion, probabil ca nu vei intra in examen. Ai intrat cumva in examen si comportamentul tau ii lasa distinsei domnisoare Preda impresia ca ai intentia de a copia? Vei fi dat afara fara drept la replica pentru ca justitia este oarba.. la propriu.
Cati Preda este ca un vulcan care erupe foarte des: deseori este pasnica, responsabila si lasa impresia ca stie ce face. Dar pentru fiecare astfel de Ying exista un Yang care va rabufni cu furie si iti va compromite sansa de a lasa o impresie buna (si probabil de a promova examenul final). Ranchiuna este pastrata pe termen ceva mai lung si cel mai probabil nu vei promova daca ai enervat-o vreodata (cu sau fara vointa).

Daca manifestarile nevrotice si crizele de personalitate nu sunt suficiente, exista si suplimentul oferit de rata foarte mica de promovare a examenului. Exista studenti care au sustinut acelasi examen de 4-5 ori, pot sa jure ca au scris pentru a obtine minimum 6, sunt gata sa mearga la oricare alt profesor pentru o a doua opinie, dar esueaza. Platesc semestre suplimentare, se prezinta de fiecare data pregatiti si cu speranta ca zeii vor fi blanzi, dar ajung sa se consoleze relativ repede.

Nu toata lumea promoveaza examenul de politica in America Latina, chiar daca 90% merita si restul de 10% incearca de mai multe ori si persevereaza in a invata. Nu toata lumea poate purta o discutie in particular cu Cati Preda fara a-i fi jignita farama de demnitate pe care inca o avea. Exista povesti despre o studenta mai viscerala care ar fi asteptat-o pe Caterina Preda la iesirea din curtea facultatii pentru a o bate.. pentru a a incercat in repetate randuri sa promoveze examenul si se simtea lipsita de mijloace.

Problema Caterinei Preda este bine cunoscuta in facultate, dar cine sa actioneze? Sa o suspende cineva pe singura profesoara din domeniu? Dar cum, se poate? Tocmai sora lui Cristian Preda, eurodeputatul basist? Nicio sansa!

Csf? N-ai csf. Macar ii poti admira tablourile pe care le etaleaza cu mandrie pe pagina de Facebook. Daca tot se apropie de toamna vietii, ii cad frunze si a ramas singura, macar sa se razbune pe studenti, pe panza si pe sevalet.

Camelia Florela Voinea

Profesoara la FSP UB, in mare parte a timpului ma ocup sa vanez studenti care ajung la facultate. Nu sunt inteligenta, dar ma pot lauda cu o prostie mostenita si bine intretinuta. De asemenea nu suport studentii care-mi aduc exemple din cursuri de genul: Metode calitative in sociologia electorala.

Adauga ceva vorbe

Apasa aici pentru a lasa un comentariu