Iulia Motoc Profesorii Nostri

Iulia Motoc – Judecatoarea Judecata

iulia-motoc-fspub

Nu credeam ca exista intruchiparea Cruellei DeVil, dar am ajuns sa o cunosc pe dna. judecator al Curtii Constitutionale (devenita ulterior judecator CEDO), Iulia Motoc.

Masterul de relatii internationale la care am studiat a fost permanent marcat de prezenta si prestanta distinsei doamne: in mare parte pentru ca nu am crezut ca vom avea parte de cursuri pana intr-un anumit punct din semestru in care ni s-a impus sa venim la facultate timp de o saptamana pentru 8 ore de cursuri insense. Cu alte cuvinte, am facut cursul pe sistemul “frecventa redusa”, noi fiind inscrisi la invatamant la zi.

Dar problema cea mai mare este alta: s-a intamplat sa nu primim note! Normal ca dna. judecator era prea ocupata pentru a citi aberatiile unor idioti diletanti de 23 de ani, asa ca ne-am trezit ca mergem la decan sa anuntam ca noi nu vom putea finaliza studiile daca nu primim note!

Dna. Motoc tot pretindea ca se va prezenta, dar a trebuit sa asteptam o vesnicie interna pana sa ne vedem cu problema rezolvata – norocul nostru a fost ca nu ne-am trezit cu restante, cine stie cand ar fi venit si pentru asta?

Ceea ce am aflat ulterior a fost ca s-a prezentat de fiecare data cand a trebuit sa se certe cu preiubitul ei Danielito Barbu. Ea si senatorul fost-ministru care apare permanent la Antena 3 aveau suficient de multe de impartit pentru a o face sa se deplaseze special pentru scandal. Timp in care noi tot nu aveam parte de cursuri asa cum este scris in programul de studii.

A fost oribil sa ii vad figura timp de 8 ore pe zi pentru o saptamana si nu o voi ierta niciodata pentru atitudinea de primadonna si superioritatea etalata. Singurul respect care mi-a ramas pentru ea este legat de CV-ul impresionant… dar din partea mea poate sa se intoarca la facut shopping cu Elena Udrea, este o persoana mizerabila si nu stiu de ce facultatea a pastrat-o ca angajat chiar daca mai mult nu venea la cursuri.

Camelia Florela Voinea

Profesoara la FSP UB, in mare parte a timpului ma ocup sa vanez studenti care ajung la facultate. Nu sunt inteligenta, dar ma pot lauda cu o prostie mostenita si bine intretinuta. De asemenea nu suport studentii care-mi aduc exemple din cursuri de genul: Metode calitative in sociologia electorala.

Adauga ceva vorbe

Apasa aici pentru a lasa un comentariu