Octavian Sofronea Profesorii Nostri

Octavian Sofronea – Cum sa-ti cumperi lucrarile cu bani la FSP-UB.

Octavian Sofronea

Octavian Sofronea este omul care se pricepe la toate. De la limbaj si scris academic pana la lucrari de licenta si dizertatie realizate, evident, contracost. El este cel care are raspuns la orice si face orice pentru bani. Este si normal, unui lingau ca el tinut in brate pe pile pe post de asistent nici nu ai ce sa-i ceri. Este un tip slinos, plin de el, verifica cu mare tact orice lucrare ii trece prin mana. Daca faci greseala sa nu te prezinti la 2-3 seminarii ale acestui sfertodoct, te trezesti cu nota 2-3 (aceeasi nota pe care o da si celor care au plagiat). Plagiatele le verifica intr-un soft care nu stie sa citeasca si amaratele de ghilimele. Asadar, daca in textul cu pricina au aparut citate, softul acestui infam ii va raporta o valoare de peste 10-15 procente, ceea ce duce automat la nota 2 sau 3.

In timpul facultatii acest idiot era trecut de mila de catre profesori, dar la fel ca si tovarasa Camelia Voinea, scroafa cand s-a vazut in copac a inceput sa creada ca-i privighetoare.

In lucrarea lui de doctorat trateaza tema jocurilor olimpice si ca prin minune cere aceeasi tema si de la studentii din ciclul de licenta, carora le acorda 2-3 puncte in plus daca aduc materiale la scroafa Octavian Sofronea servite, cum altfel, la botul calului, tocmai bune de adaugat in lucrarea sa de doctorat.

Este genul parsiv, trece neobservat, asculta pe la colturi, prezent si in grupul de studenti de pe facebook, observa si noteaza cu grija ceea ce scriu studentii amarati despre diverse probleme, el mergand direct la profesorul in cauza si soptind la ureche ultima achizitie in materie de barfa. Acest mod murdar de a juca i se potriveste de minune. Daca ar exista o albie cu noroi in care acest porc sa se balaceasca nu ai putea face diferenta intre bietele dobitoace si marele asistent.

La sala de curs palavrageste despre conduita academica, onestitate, corectitudine si infiereaza orice abatere de la normele academice. Se leaga si de notele de subsol si spatiere. Asta in mod direct. In mod indirect acest porc, primeste bani de la studenti pentru diverse lucrari, fie ca este vorba despre licenta sau dizertatie, el se baga la absolut orice, bani sa iasa “Famelie mare, renumeratie mica, dupa buget coane Fanica”.

Are o afinitate pentru studente si cine il cunoaste nu poate sa se mire de acest lucru. Studentii l-au botezat Octavianus Hormonus, corelatia o puteti face si singuri, nu are rost sa dezvolt ideea.

Preturile pentru lucrari sunt in mare parte negociabile, daca sunteti o domnisoara care poate sa treaca cu vederea aspectul fizic pentru un pupic un film si o mana pe partea dorsala, pretul poate scadea dramatic. Daca nu, preturile sunt cele din fotografia dumnealui. Daca in schimb ii retezati avansurile, aveti parte de note extrem de proaste, nejustificate chiar, dar pana la urma urmei doar el este alfa si omega, el decide ce nota sa va dea pe lucrare si are puterea de convingere si asupra titularului de curs. Mare atentie cu acest imberb in plina ascensiune academica. Dar pana la urma, acolo unde preda Camelia Voinea, e loc si de un astfel de viitor “profesor”.

PS: Pus in fata faptului implinit, acest specimen va infiera acest blog, spunand ca sunt numai bazaconii, ca nimic nu este adevarat. Daca doriti sa stiti cu adevarat daca este sau nu adevarat ceea ce am scris aici, rugati “asistentul minune” sa treaca un test poligraf de integritate, ca in orice institutie care se respecta, cu privire la lucrarile de licenta si dizertatie scrise pentru diversi studenti.

Daca sunteti parinte in cautarea unei facultati pentru ciclul de licenta, poate cantariti alte optiuni de pe piata inainte de inscrierea la aceasta facultate unde indivizi slinosi ca acesta isi gasesc loc la catedra prin combinatii obscure. Nimic din ceea ce este prezentat aici nu este exagerat. Cu profesori ca Octavian Sofronea si Camelia Voinea, aceasta facultate este sortita pieirii, urmeaza si alti profesori care predau economie si invitau studentele sa ii aranjeze cartile in biblioteca din Brasov.

Camelia Florela Voinea

Profesoara la FSP UB, in mare parte a timpului ma ocup sa vanez studenti care ajung la facultate. Nu sunt inteligenta, dar ma pot lauda cu o prostie mostenita si bine intretinuta. De asemenea nu suport studentii care-mi aduc exemple din cursuri de genul: Metode calitative in sociologia electorala.

Adauga ceva vorbe

Apasa aici pentru a lasa un comentariu