Paul Fudulu Profesorii Nostri

Paul Fudulu – Moi Lolità

Paul Fudulu

Paul Fudulu este un cuceritor prin definitie. Daca-mi permiteti comparatia, este la fel de cuceritor precum un paianjen cu musca ce-i pica in plasa. Este un profesor ce preda o materie semi-interesanta, dar nu materia in sine este punctul de interes, ci studiul individual facut cu studentele ce sunt invitate la casa dansului din Brasov. Bine, stiu, poate ma acuzati ca sunt invidios pe dumnealui, dar va asigur ca nu este asa. Dansul este o fire filantropa si se ofera imediat ce o studenta nu-si poate permite in particular sa retina atata puhoi de materie. Nu va inchipuiti altceva, le invita sa-i aranjeze cartile in biblioteca (pentru ca dumnealui este un mare iubitor de cultura), schimba o vorba sau doua, fac putin schimb de fluide si brusc notarea devine mai atenta la o asa studenta binevoitoare si plina de …aer de munte.

Ei bine, dansul este Paul Fudulu, profesor ce preda economia la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti (FSPUB). Probabil ca dumnealui aplica latinul “Mens Sana In Corpore Sano” la propriu. Si pentru a fi sigur ca studentele chemate la cursuri nocturne nu se imbolnavesc saracele de atata carte, le pune si sub observatie termica in speta le tine termometrul cu geometrie variabila.

Cum dumnealui este o fire discreta, roaga persoanele in cauza sa pastreze tacerea asupra acestor lucruri pentru ca nu-si putea permite sa se afle ce guru in economie este dumnealui. Nu de alta, dar la ce puhoi de studente ar fi invadat biata locuinta din Brasov, termometrul dansului o lua razna complet. Prefera grupurile restranse de maxim 1-2 studente cu intalniri mai dese, decat spirala lui Bivolaru. Chiar si pentru grupurile restranse, activitatea intelectuala este atat de intensa incat are nevoie de intaritoare neuronale de genul Entran Forte, Masculan, etc.

Cu toate ca escapadele dumnealui au ajuns si la urechile altor profesori (cum ar fi Luciana Ghica), institutia pare sa prefere ca si in cazul altor profesori, ascunderea lucrurilor absolut penibile pentru un profesor, pentru ca o mana spala pe alta si amandoua spala mizerii de genul lui Paul Fudulu si Camelia Voinea.

Daca sunteti parinte de fata si doriti sa invete economie intr-un regim semi-ERASMUS, cu trimitere la Brasov, sunteti asteptati sa va inscrieti copilul la scursurile tinute de Paul Fudulu.

Si pentru ca foarte multa lume se intreaba cine anume este in spatele acestui blog, va promitem ca pana de craciun sa dezvaluim numele persoanei ce are acest site inregistrat, здоровье.

Camelia Florela Voinea

Profesoara la FSP UB, in mare parte a timpului ma ocup sa vanez studenti care ajung la facultate. Nu sunt inteligenta, dar ma pot lauda cu o prostie mostenita si bine intretinuta. De asemenea nu suport studentii care-mi aduc exemple din cursuri de genul: Metode calitative in sociologia electorala.

Adauga ceva vorbe

Apasa aici pentru a lasa un comentariu